Nijmeegse Kunstnacht

  • Evenement

Introdans presenteert speciaal voor de Nijmeegse Kunstnacht: The Pink Panther Party-dance along

Nijmeegse Kunstnacht

Nijmeegse Kunstnacht - The Pink Panther Party - dance along

Welkom in the Safe(r) Space van The Pink Panther Party- dance along! 

Introdans neemt je met een swingende activiteit mee naar de tolerante discocultuur van de jaren 70.  Het publiek had moeite stil te blijven zitten tijdens de Introdansproductie Pink Panther Party van choreografen Adriaan Luteijn en Chantal de Vries en was dé jubileumhit van het inmiddels 50jarige Introdans. 

De voorstelling nam het publiek mee in een safe space waar de bonte cast van 20 dansers een diverse afspiegeling van de mensheid vormde. Dansers van Introdans stonden op het toneel met bijzondere gasten en performers uit  andere dansgemeenschappen, zoals urban, showdans, funk en hiphop 

Ze maken nu plaats voor jullie! 

Als bezoeker van The Pink Panther Party – dance along betreed je bij binnenkomst meteen de dansvloer. Het Interactie-team van Introdans neemt je in vliegende vaart mee in twee scenes uit de voorstelling en jij bent het stralend middelpunt.

Het maakt niet uit hoe je fysiek is, want deze dansactiviteit is toegankelijk voor iedereen van jong tot oud en wordt ter plekke aan de crowd aangepast. The Pink Panther Party- dance along is de ideale gelegenheid om je opa, je tienernichtje, je buurman in zijn rolstoel mee te nemen of je vriend van de bank te trekken en mee te nemen naar the Safe Space van The Pink Panther Party- dance along! 

  

Agenda

Nijmeegse Kunstnacht

Nijmegen, 19:00 uur

Doornroosje

  • Evenement

Nijmegen, 19:00 uur

Blijf op de hoogte