Contact

Algemeen

Bezoek- en postadres:
Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem

Telefoon +31(0)26-3512111
E-mail welkom@introdans.nl
Website introdans.nl

Theaters & pers

Lonneke Koelemaij

Partners

Janet Schuring-Aarts van den Berg

Boekingen

Jamy Schinkelshoek

Educatie & Interactie

Annemieke Vervoort

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je iets met ons delen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Neem je liever rechtstreeks contact met ons op? Dat kan via +31(0)26-3512111 of welkom@introdans.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik het pand van Introdans?

Ons pand is gevestigd aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem, op loopafstand van station Arnhem Centraal. Kom je per fiets of auto? Volg dan de borden richting station Arnhem Centraal. Het station bevindt zich aan de Utrechtsestraat. De Vijfzinnenstraat loopt hieraan parallel en ligt tussen de Rijn en de Utrechtsestraat. Wegwijzers vermelden Introdans. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Parkeergarage Centraal, naast station Arnhem centraal.

Een bezoek aan Introdans is alleen mogelijk op afspraak. Wil je onze studio’s graag eens vanbinnen bekijken? Onze docenten begeleiden je graag tijdens een kijkje achter de schermen bij Introdans.

Wanneer start de kaartverkoop voor Introdans-voorstellingen?

De kaartverkoop van onze voorstellingen verloopt via de theaters. Zij bepalen wanneer het mogelijk is om kaarten te bestellen. Hierdoor kan het moment waarop de kaartverkoop start ook per theater verschillen. Raadpleeg de website van het theater bij jou in de buurt voor actuele informatie. In onze agenda vind je een volledig overzicht van onze voorstellingsdata.

Hoe bestel ik mijn kaarten?

De kaartverkoop van onze voorstellingen verloopt via de theaters. De start van de kaartverkoop kan ook per theater verschillen. In onze agenda vind je een volledig overzicht van onze voorstellingsdata. Heb je een vraag over kaartverkoop? Neem dan contact op met het betreffende theater.

Kan ik korting krijgen op mijn toegangskaartje?

Veel theaters bieden een korting op kaarten voor kinderen, jongeren of bezoekers met een CJP-pas. Ook accepteren sommige theaters lokale kortingspassen. Neem contact op met het theater bij jou in de buurt voor actuele informatie.

Ik heb een uitnodiging van Introdans ontvangen met een persoonlijke toegangscode. Hoe reserveer ik mijn kaarten?

Als je via Introdans een uitnodiging hebt ontvangen voor een première, reserveer je je kaarten via Introdans in plaats van via het betreffende theater. Voer je persoonlijke code in via introdans.nl/rsvp en voltooi het reserveringsproces. Heb je vragen over je reservering? Neem dan contact met ons op via 026-3512111 of welkom@introdans.nl.

Ik zit in een rolstoel of loop met een rollator, kan ik dan een voorstelling bezoeken?

De meeste theaters zijn goed toegankelijk voor mensen die moeilijk of niet kunnen lopen. We raden je aan om voor je bezoek contact op te nemen met het betreffende theater, zodat de theatermedewerkers je kunnen begeleiden en adviseren bij je bezoek.

Wat moet ik doen als een voorstelling wegens omstandigheden geannuleerd wordt?

Wanneer een voorstelling van Introdans wegens omstandigheden niet door kan gaan, neemt het theater waar je het toegangskaartje hebt gekocht zo spoedig mogelijk contact met je op. Het theater zal je dan ook informeren over een eventuele nieuwe datum of het terugstorten van je betaling. Bij vragen over een geannuleerde of verplaatste voorstelling, of wanneer je je kaartje wilt annuleren, adviseren we je contact op te nemen met het betreffende theater.

Mag ik foto's of video's maken tijdens een voorstelling van Introdans?

Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan foto’s of video’s te maken. We verzoeken je dan ook je smartphone uit te schakelen of op ‘stil’ te zetten. Zo kunnen alle bezoekers ongestoord en volop genieten van de voorstelling. Bij het slotapplaus mag wel gefotografeerd of gefilmd worden. We vinden het leuk als je ons via social media laat weten wat je van de voorstelling vond!

Hoe weet ik welke muziek er in de voorstellingen wordt gebruikt?

Op de pagina met informatie over de voorstelling vind je een overzicht met credits, waaronder de muziekcredits. Introdans verkoopt geen CD’s of DVD’s met geluids- of video-opnamen van de voorstelling. Bekijk onze webshop voor het actuele aanbod aan Introdans-artikelen.

Hoe word ik danser bij Introdans?

Al onze dansers hebben een academische dansopleiding voltooid. Als er plekken vrijkomen in het dansersensemble, organiseren we een auditie. Dit kondigen we aan via onze social media kanalen en onze nieuwsbrief.

Regelmatig organiseren we projecten waar ook amateurdansers aan deel kunnen nemen. Want: iedereen kan dansen! Ook in dat geval kondigen we dit aan via onze social media kanalen en onze nieuwsbrief.

Hoe word ik vrijwilliger bij Introdans?

Introdans is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij onze bezoekers verwelkomen bij een van onze voorstellingen, meehelpen tijdens een Open Dag en het verhaal van Introdans vertellen? Stuur je CV en korte motivatie naar welkom@introdans.nl.

Hoe stuur ik een factuur aan Introdans?

Facturen ontvangen we bij voorkeur digitaal, via facturen@introdans.nl.

Richt de factuur aan:
Stichting Introdans
Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem

IBAN | NL57 RABO 0152859098
BIC | RABONL2U
BTW | NL003878958B01
Kamer van Koophandel | 41046140
RISN/fiscaal nummer | 003878958

Draag bij

Introdans is er voor iedereen. We zetten ons met hart, ziel en heel veel vakmanschap in nog meer mensen en doelgroepen enthousiast te maken voor de danskunst. Iedere bijdrage – groot en klein – helpt ons bij het waarmaken van deze ambitie. Maak dit samen met ons mogelijk en draag bij!

Draag bij

Blijf op de hoogte