• Voorstelling

Dé jubileumhit van het afgelopen seizoen! Introdans neemt je met de swingende dansproductie Pink Panther Party mee naar de tolerante discocultuur van de jaren 70. Van 25 t/m 28 augustus te zien in Stadstheater Arnhem.

Pink Panther Party 2022

Over Pink Panther Party 2022

Welkom in the safe space! Introdans neemt je met de swingende dansproductie Pink Panther Party mee naar de tolerante discocultuur van de jaren 70. De bonte cast van 20 dansers vormt een diverse afspiegeling van mensen, met dansers van Introdans en andere dansgemeenschappen, zoals urban, showdans, funk en hiphop. Daarnaast schittert een tiental niet-professionele dansers op de discovloer. Pink Panther Party van choreografen Adriaan Luteijn en Chantal de Vries was dé jubileumhit van het afgelopen seizoen, het publiek had moeite stil te blijven zitten. Van 25 t/m 28 augustus 2022 komt dit spetterende discofeest terug, dit keer in Stadstheater Arnhem.

‘De losse heupen van Introdans houden de geest van de disco springlevend’, zo omschreef Trouw de voorstelling. De beginjaren van de disco was een tijd van idealen en mogelijkheden. In New York kwamen mensen uit de gay, latino en black community op veilige plekken bij elkaar om te dansen, simpelweg omdat ze in de ‘reguliere’ dansclubs niet welkom waren. Zo werden de discotheken en de discomuziek en -dans geboren.

Voor iedereen vanaf 7 jaar!

Première: 25 augustus 2022
Speelperiode: t/m 28 augustus 2022
Alle locaties: Arnhem

Muziek

Blijf op de hoogte