Wil je verkering met ons?

  • Lessenreeks
  • Primair (speciaal) onderwijs
  • Voortgezet (speciaal) onderwijs

Een duurzaam samenwerkingsverband tussen Introdans en scholen in Gelderland en Overijssel.

Wil je verkering met ons?

Over Wil je verkering met ons?

Met het danstraject Wil je verkering met ons? sluiten Introdans en scholen in Gelderland en Overijssel een duurzame samenwerking van twee jaar. In twaalf wekelijkse bijeenkomsten werken de docenten van Introdans met leerkrachten en twee groepen leerlingen aan een spetterende danspresentatie. De school kiest een aantal creatieve, fysieke of mentale vaardigheden. We koppelen deze aan onze ervaring met creatief lerende processen. Wil je verkering met ons? is geschikt voor alle jaarlagen van het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs.

Deel dit programma:

Praktische informatie

  • Doelgroep: alle jaarlagen van het primair en voorgezet (speciaal) onderwijs uit Gelderland en Overijssel
  • Aantal deelnemers: maximaal twee groepen van elk 30 leerlingen per school
  • Duur: Wil je verkering met ons? is een tweejarig traject met per jaar twaalf wekelijkse bijeenkomsten, inclusief voorbereiding en evaluatie met de leerkrachten. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagen, dinsdagen of donderdagen.
  • Locatie: de bijeenkomsten vinden plaats in de gymzaal van de school en/of de studio’s van Introdans in Arnhem. De danspresentatie vindt plaats in de gymzaal van de school.
  • Kosten: €900,- per jaar voor twee groepen leerlingen

Mede mogelijk gemaakt door

Het project Wil je verkering met ons? wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds en Fonds 21.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Fonds 21 maakt ondernemende, culturele en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk. Het fonds steunt spraakmakende grote en kleine projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Zo biedt Fonds 21 aanvragers de kans om hun ambities te verwezenlijken.

Blijf op de hoogte