Dans Speciaal 2024: In da House en On Stage

Voor kinderen in het speciaal onderwijs

  • Primair (speciaal) onderwijs

Dans Speciaal 2024: In da House en On Stage

Onder de noemer Dans Speciaal werkt Introdans langdurig samen met De Onderwijsspecialisten, een onderwijskoepel voor scholen in het speciaal onderwijs (BO en VO) in Gelderland. Introdans en De Onderwijsspecialisten zijn daarmee gezamenlijk voortrekker in het realiseren van bijzondere dansprojecten voor het speciaal onderwijs. Het effect daarvan op de leerlingen van het speciaal onderwijs en hun omgeving (én op Introdans!) is groot.

Het project Dans Speciaal bestaat uit twee delen: Introdans In da House en Introdans On Stage. De nieuwe In da House workshops zijn in januari 2024 gestart en geëindigd in een On Stage weekend half maart 2024 waar alle kinderen samen een geweldige voorstelling hebben neergezet.

Deel dit programma:
Introdans In da House 2024

Van 15 januari t/m 8 februari 2024 bezochten leerlingen van De Onderwijsspecialisten (speciaal onderwijs) de studio’s van Introdans in Arnhem. Tijdens Introdans In da house, dompelen we de leerlingen (vanaf 10 jaar en ouder) helemaal onder in de wereld van de dans. Naast dans en beweging, komen alle facetten van het dans maken en het dansbedrijf aan bod: de danser en de repetitor, de technicus (licht, geluid, techniek), decor en kostuums en haar en make-up. De leerlingen gaan zelf aan de slag en leren hoe mooi en verrijkend dans kan zijn. Want iedereen kan dansen – is het motto van Introdans!

Introdans On Stage 2024

Enthousiaste leerlingen die mee hebben gedaan aan de workshops, konden zich daarna opgeven om mee te doen aan het danstheaterweekend Introdans On Stage op 15 en 16 maart 2024 in Theater a/d Rijn in Arnhem. Bekijk hieronder alle foto’s!

En bekijk hier de video van de Gelderlander over In da House: On Stage van 2023 (vorig jaar).

Blijf op de hoogte