Cursus: Dans Positivity 2024

  • Lessenreeks

Cursus: Dans Positivity 2024

Een dansreeks van 9 danslessen

Introdans organiseert ook dit jaar weer de cursusreeks Dans Positivity, een reeks van 9 danslessen in de studio’s van Introdans, voor volwassenen en ouderen. Iedereen vanaf 35 jaar is welkom, ongeacht leeftijd of conditie. Danservaring is niet nodig! Je gaat bij Introdans proeven aan de kracht en het plezier van dans en krijgt een fysieke en geestelijke oppepper. Je danst zelf én je krijgt een kijkje achter de schermen van ons dansbedrijf. Het dansmateriaal en de muziek komt uit de Introdansvoorstelling SPRING, die in maart 2024 in première gaat.

Cursist van vorig jaar:
“We hebben een bijzondere ontmoeting met jullie gezelschap mogen ervaren. Nog vol enthousiasme en adrenaline wil ik iedereen bedanken. Wat een geweldige ervaring. Zo mooi om mee te mogen maken dat jullie iedereen, oud, jong, dik, dun, lenig, stijf, laten ervaren dat dansen voor iedereen weggelegd is, ieder op zijn eigen manier.”

Scroll omlaag voor meer informatie over de drie smaken, Wake up, Silver en Body.

Periode: Elke donderdag van 15 februari t/m 11 april 2024
Locatie: Introdans, Vijfzinnenstraat 85, 6811 LN Arnhem

  • Aantal deelnemers: elke reeks heeft plaats voor 10 tot 15 deelnemers. 
  • Kleding: het beste draag je makkelijk zittende kleding in laagjes en binnen-sportschoenen.  
  • Kosten: elke reeks van 9 lessen kost €195,-. Met een Gelrepas betaal je €75,-
    NB: restitutie bij het missen van een of meer lessen is niet mogelijk, maar je mag altijd een of meerdere lessen cadeau doen aan een vriend of vriendin! 
  • Aanmelden en betalen: Na aanmelding en betaling ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

Meer weten?
Stuur een e-mail naar welkom@introdans.nl of bel Introdans op 026-3512111.
NB: als een cursus is uitverkocht kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur een e-mail met een verzoek!

Introdans en SWOA realiseren deze reeks in het kader van het Grote Verbindingsplan 21-24 van Introdans. Dans Positivity wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Fonds voor Cultuurparticipatie en VriendenLoterij Fonds.

Kies jouw smaak!

De cursus Dans Positivity vindt wekelijks plaats op donderdag vanaf 15 februari tot en met 11 april 2024 en is er in drie smaken, Wake up, Silver en Body. Ook als je geen danservaring hebt, je staand of zittend meedoet, als je lichaam wat minder beweeglijk is, je M, V of X bent, je maatje XXS tot XXL hebt, het maakt niet uit: Introdans weet immers al meer dan 50 jaar dat iedereen kan dansen! 

Wake up (40+)
Elke donderdag van 15 februari t/m 11 april 2024 van 09.15 – 10.30 uur
Een dansreeks voor de actieve start van de dag. Dansend je lichaam wakker en klaar maken voor de dag en opgefrist naar je werk of de dag in.

Silver (60+)
Elke donderdag van 15 februari t/m 11 april 2024 van 11:00 uur – 12.15 uur
Een dansreeks voor 60+ers die focust op het ouder wordende lichaam. Voor mensen die van dans houden of er ooit van hielden en dat (weer) verder willen ontdekken. Tijdens deze lessen werk je onder leiding van onze docent aan het verkennen en versterken van je fysiek.  

Body (35+)
Elke donderdag van 15 februari t/m 11 april 2024 van 12.45 – 14.00 uur  
Deze reeks focust letterlijk en figuurlijk op je lichaam en is voor iedereen die denkt niet in een dansles te passen. Introdans laat zien dat je ongeacht je conditie lekker kan dansen en contact kan maken met je lichaam.

Blijf op de hoogte