VRtuoos VRtueel bij INNOVATE

  • Evenement

 

 

VRtuoos VRtueel bij INNOVATE

Beleef de ultieme Introdanservaring in virtual reality!

Introdans VRtuoos VRtueel nam je op vrijdag 13 oktober tijdens de INNOVATE experience mee op een interactieve reis door de wereld van dans. Met behulp van een VR-bril en de grensverleggende mogelijkheden van virtual reality, verbinden we jouw lichaam met een digitale danswereld.  

Met VRtuoos VRtueel kan iedereen dansen als een Introdanser! Met behulp van een VR-bril en de virtual reality techniek – een fantastisch medium dat een wereld aan nieuwe mogelijkheden biedt – verbinden we het lichaam met de digitale (dans)wereld. De virtuele omgeving daagt je uit om te bewegen en brengt je in aanraking met de wereld van de moderne dans, voor en achter de schermen.

Iedereen die wil weten hoe de wereld van morgen eruit ziet is welkom op de Innovate Experience 2023. Op vrijdag 13 oktober van 10:00u tot 17:00u namen zij Musis Arnhem over met een pop-up expositie van 75 innovaties die je kunt beleven. 35 Startups presenteren zich op een testmarkt. Doe mee aan interactieve sessies, laat je inspireren en werk aan je innovatie skills.

 

Wanneer: 13 oktober
Locatie: Musis, Arnhem

Vrijdag 13 oktober in de Muzenfoyer van Musis Arnhem, als onderdeel van de INNOVATE Experience waren er 5 sessies waar je je gratis voor kon inschrijven.

Over VRtuoos VRtueel

Betreed de wereld van Introdans en het theater en ontdek alle verborgen plekken waar je normaal nooit komt; van backstage tot de kleedkamers en coulissen. Samen met de dansers van Introdans dans je op het podium en neem je het applaus in ontvangst. Door de speciale 360 graden filmopnames lijkt het nét echt – alsof je tussen de Introdansers staat. Dans en virtual reality komen hierin samen op een innovatieve en inclusieve manier. VRtuoos VRtueel is ontwikkeld in samenwerking met Studio Vrij en mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem.

 

Blijf op de hoogte