Sonsbeek Theater Avenue: VRtuoos VRtueel

  • Evenement

 

 

Sonsbeek Theater Avenue 2023: VRtuoos VRtueel

Beleef de ultieme Introdanservaring in virtual reality!

Introdans VRtuoos VRtueel neemt je van 17 t/m 20 augustus 2023 mee op een interactieve reis door de wereld van dans. Met behulp van een VR-bril en de grensverleggende mogelijkheden van virtual reality, verbinden we jouw lichaam met een digitale danswereld.  

Betreed de wereld van Introdans in het theater en ontdek alle verborgen plekken waar je normaal nooit komt, van backstage tot de kleedkamers en coulissen. Samen met de getalenteerde Introdansers dans je een choreografie op het podium en neem je het applaus in ontvangst. Door de speciale 360 graden filmopnames lijkt het nét echt – alsof je tussen de andere dansers staat. Met VRtuoos VRtueel kan iedereen dansen als een Introdanser!  

 

Speelperiode: 17 augustus t/m 20 augustus
Alle locaties: Stadsvilla

Tijdens Sonsbeek Theater Avenue kun je meedoen met deze bijzondere dansexperience, van 17 t/m 20 augustus, 4x per avond vanaf 18.30 uur.

Tickets kosten 5 euro en zijn tot 17 augustus 12.00 uur te koop via deze site, daarna kun je tijdens Sonsbeek Theater Avenue op de locatie zelf ook een kaartje kopen aan de deur. 

Over VRtuoos VRtueel

Hoe maak je dans toegankelijk voor iedereen? Introdans doet dit al jaren door middel van verschillende projecten en voorstellingen. VRtueel VRtuoos is zo’n project dat Introdans ontwikkelde samen met Studio VRij. Een interactieve dansexperience voor iedereen! Door middel van virtual reality kunnen we een grote diversiteit aan doelgroepen bereiken en word je uitgedaagd om te bewegen, ook als dat niet zelfsprekend is voor je.

Blijf op de hoogte