Mañana Mañana 2024

  • Evenement

Mañana Mañana 2024

Introdans op Mañana Mañana 2024

Introdans staat dit jaar voor het eerst op het festival Mañana Mañana bij Landgoed Oolde in Laren (Gld.) Donderdag 13 juni om 18:45 uur. Kom langs op het festival en beleef mee!

Op Mañana Mañana presenteren we de workshop Ballet voor Beginners. Test je flexibiliteit en pak aan die workshop! Mironne Gerritsen is al acht jaar docent bij Introdans en krijgt iedereen aan het dansen! Of je nu zit, ligt of staat, in deze cursus leer je in een half uur tijd een heleboel over ballet. Een kennismaking met de vijf voetposities, een perfect uitgevoerde plié, een port de bras met je armen, een rond de jambe met je benen en dan prachtig in balans eindigen. In deze spoedcursus neemt Mironne je mee in de wereld van modern ballet en Introdans. Hoe trainen de dansers, hoe zijn ze zo ver gekomen, en hoe zit het met hun zenuwen vlak voor de voorstelling in het theater? Trek an die tutu en gaan!

Mañana Mañana is een geestverrijkend festival ver weg van de grijze massa. Met een prachtig festivalterrein bestaande uit bos, water en grasland. Door de wol geverfde legends, aanstormend talent en bezoekers staan vanaf de ochtend tot diep in de nacht op de 12 podia. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, electro, rock, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin. Hier ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene. Live, ongepolijst voor je neus.

Blijf op de hoogte