Pink Panther Party

6 september 2022

Afgelopen weekend swingde het Stadstheater in Arnhem de pan uit. Het publiek en de dansers hebben genoten van het spetterende discofeest! Het seizoen kon niet passender geopend worden.

Terugblik Pink Panther Party

Afgelopen weekend swingde het Stadstheater in Arnhem de pan uit. Het publiek en de dansers hebben genoten van het spetterende discofeest! Het seizoen kon niet passender geopend worden.

Pink Panther Party herbeleven?
Beluister hier onze Spotify playlist Pink Panther Party!

Sophie Jackson (18), Utrecht:
Ik vond de voorstelling heel mooi! Vooral hoe de verbinding tussen de dansers werd gepresenteerd. Het gaf me een echt gevoel van community op een manier die ik heel troostend vond. Niet sickly sweet maar toch heel warm. Er waren een paar momenten waar my breath got stuck in my throat. Ik kon echt meeleven met het einde. Het moment waar een van de dansers de hoed op de hoofd van een ander zette zit vast in mijn hoofd. Ik ben heel blij dat we het hebben gezien!

Nog meer publieksreacties

Heather en Jaqcueline:
Yesterday afternoon my sister and I watched a beautiful performance 🎭
Because it was our first time going to “introdance” company, we had no expectations… just the thought of having a good time on our minds …..Well we both experienced that for sure.
I was surprised how the performance touched me emotionally too.
Very professional!
All kinds of people were included.
Having a handicap myself, my eyes were opened by you. Making me and my sister realize that a lot is possible if we set our minds to it….
No matter what age, gender or physical/mental challenges….
Also the way you worked together was hart warming and so beautiful. It touched us both very deeply. We felt the performers genuine love for the dance and of course not forgetting the music throughout the whole performance and the atmosphere was very infectious. In other words we couldn’t sit still 😂
Wishing you all a beautiful future
From two big fans.
Thank you from the bottom of our harts.

Wendy Arts, Nijmegen:
Zondag 28 augustus de fantastische voorstelling Pink Panther gezien. Het is 1 1/2 week later en ik ben er nog steeds helemaal vrolijk van. Thuis zet ik disco plaatjes op denk aan de voorstelling en sta hier heerlijk te dansen.Dit is de prachtigste wervelendste dans voorstelling die ik ooit gezien heb. De hele zaal werd meegevoerd door het enthousiasme van de dansers. Ook door de goede keuze van de muziek was het bijna onmogelijk om stil te blijven zitten. Op het eind van de voorstelling werd het publiek uitgenodigd om mee te komen dansen op het podium. Wat een feestelijke eind. Geweldig.Wat ik heel bijzonder vond was de diversiteit van de dansers. Ze waren jong Niet meer zo jong helemaal niet jong, wit zwart, dun dik, heel erg soepel beetje minder soepel,Van alles wat. Het plezier en het geluk spatte er vanaf.Door de combinatie van de dansers de prachtige kostuums, het decor en de energie Was het een geweldige belevenis. Er gebeurde zoveel op het toneel dat je de voorstelling vaker kan zien en steeds nieuwe dingen ontdekt. Ik had tijdens de voorstellingen een groot geluksgevoel en veel kippenvel momenten en nu ik dit weer opschrijf voel ik de energie en vrolijkheid en heb ik weer kippenvel. Dank jullie wel voor deze belevenis, ik ga nu een mooie discoklassieker opzetten 🕺💃

Blijf op de hoogte