Uitnacht Arnhem 2023

  • Evenement

Uitnacht Arnhem 2023

Introdans presenteerde tijdens de Uitnacht Arnhem 2023 twee activiteiten op twee locaties, in Musis en in Focus Filmtheater. Kijken én meedoen voor jong en oud!

Neem een kijkje achter de schermen in Musis bij een openbare repetitie van Bach, een nieuwe voorstelling die in maart in première gaat met verschillende choreografieën op muziek van Bach.

En doe mee met de speciale Carmen Seated Dance-a-Long in Focus Filmtheater! Al zittend kan iedereen – van jong tot oud – meedoen en leer je een kort stukje dans uit de voorstelling Carmen.

Datum: 27 januari 2023
Locatie: Arnhem

Extra informatie

Openbare repetitie Bach
Neem een kijkje achter de schermen in het Stadstheater bij een openbare repetitie van Bach, een nieuwe voorstelling die in maart in première gaat. Sprankelend, verbindend en verstillend. In de voorstelling Bach laten drie choreografen zich op geheel eigen wijze inspireren door het imposante oeuvre van de wereldberoemde componist. Publiek is van harte welkom om deze openbare repetitie bij te wonen!  

Openbare repetitie Bach – Musis 18.00-19.00 uur en 20.00-21.00 uur
18.00-19.00: Selon Desir openbare repetitie | choreograaf Andonis Foniadakis
20.00-21.00: Corpus Bach openbare repetitie | choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui

Carmen Seated Dance-a-long
Doe mee met de speciale Carmen Seated Dance-a-Long in Focus Filmtheater! Al zittend kan iedereen – van jong tot oud – meedoen en leer je een kort stukje dans uit de voorstelling Carmen. Ook krijg je een filmfragmentje te zien van Carmen. Deze voorstelling toert momenteel door het land en is een totaal nieuwe, moderne bewerking van het klassieke operaverhaal van Carmen, in een spannende, verrassende dansproductie voor het hele gezin. 

Carmen Seated Dance-a-Long – Focus Filmtheater 20.00-20.45 uur 

Blijf op de hoogte