Silver Moves Delivery 2023

  • Lessenreeks
  • Workshop

Silver Moves Delivery 2023

Begin 2023 organiseren Introdans, SWOA en MVT Arnhem twee mooie dansprojecten voor oudere Arnhemse inwoners en hun verzorger. De twee laagdrempelige dansprojecten, waarvan één op locatie en één aan huis, hebben als doel om op een leuke manier in beweging te zijn. En zo te zorgen voor ontspanning én een moment van samenzijn en verbinding anders dan tijdens het verzorgen. Op een leuke én gezellige manier in beweging zijn. Dat is het doel van de workshops ‘Golden Moves’ en ‘De Introdansvisite’. De workshops worden speciaal georganiseerd voor oudere Arnhemse inwoners en hun mantelzorger, verzorger, buur, familielid of vriend(in). Iedereen, ook minder mobiele ouderen of mensen in een rolstoel, kan meedoen aan deze leuke projecten! De dansdocenten van Introdans hebben veel ervaring in het geven van danslessen aan ouderen. Ze kijken vooral naar wat u nog wél kunt en leuk vindt. Dansplezier staat hierbij voorop!

Deel dit programma:

Extra informatie

Golden Moves in samenwerking met SWOA en MVT Arnhem
6 laagdrempelige bijeenkomsten op locatie

Golden Moves bestaat uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur. De deelnemers bewegen op een leuke manier onder leiding van een Introdansdocent. Tussendoor
is tijd voor een kopje koffie of thee. Na de bijeenkomsten wordt met de deelnemers nagepraat. Dit vindt plaats vanaf 28 februari en wordt op 4 april feestelijk afgesloten.

Silver Moves Delivery in samenwerking met verzorgingshuis De Liemerije Zevenaar

“mooie ervaring dat je ook op de stoel een echte danservaring kunt hebben”.

De Introdansvisite in samenwerking met SWOA en DrieGasthuizenGroep

Bij de Introdansvisite komt een Introdansdocent eenmalig 15 minuten bij u op bezoek. De docent beweegt samen met u op vrolijke muziek terwijl u op uw stoel zit.

Dit vond plaats van 28 februari tot en met 4 april 2023.

Blijf op de hoogte