Golden Moves 2023

  • Lessenreeks
  • Workshop

Golden Moves 2023

Voorjaar 2023 hebben Introdans, SWOA en MVT Arnhem dit mooie dansproject georganiseerd voor oudere Arnhemse inwoners en hun verzorger. Dit laagdrempelige dansproject op locatie heeft als doel om op een leuke manier in beweging te zijn. En zo te zorgen voor ontspanning én een moment van samenzijn en verbinding anders dan tijdens het verzorgen. Op een leuke én gezellige manier in beweging zijn. Dat was het doel van de workshop ‘Golden Moves’. De workshop is speciaal georganiseerd voor oudere Arnhemse inwoners en hun mantelzorger, verzorger, buur, familielid of vriend(in).

Iedereen, ook minder mobiele ouderen of mensen in een rolstoel, kon meedoen!

De dansdocenten van Introdans hebben veel ervaring in het geven van danslessen aan ouderen. Ze kijken vooral naar wat u nog wél kunt en leuk vindt. Dansplezier staat hierbij voorop!

Deel dit programma:

Extra informatie

Golden Moves in samenwerking met SWOA en MVT Arnhem
6 laagdrempelige bijeenkomsten op locatie

Golden Moves bestaat uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur. De deelnemers bewegen op een leuke manier onder leiding van een Introdansdocent. Tussendoor is tijd voor een kopje koffie of thee. Na de bijeenkomsten wordt met de deelnemers nagepraat. Dit vond plaats vanaf 28 februari 2023 en werd op 4 april 2023 feestelijk afgesloten.

Blijf op de hoogte