Met de bus naar Introdans in Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem

Met de bus naar Introdans in Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem

3 mei 2023

Speciaal voor ons Arnhemse publiek: ga mee met de Introdans-busreis in het nieuwe dansseizoen! Mis geen enkele voorstelling tijdens de verbouwing van Stadstheater Arnhem en ga mee naar onze voorstellingen in Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem.

In september sluit het Stadstheater Arnhem tijdelijk haar deuren voor een verbouwing. Maar dat betekent niet dat je hoeft te stoppen met genieten van onze gloednieuwe voorstellingen in het komende theaterseizoen! De Introdans-premières en voorstellingen wijken uit naar Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn, maar we willen zorgen dat onze Arnhemse Introdans-liefhebbers geen voorstellingen hoeven te missen.

Wij bieden daarom een uniek combiticket aan! Voor slechts 35 euro bestel je een entreekaartje inclusief busretour mét een verrassing onderweg. Samen reizen we af naar Doetinchem, Apeldoorn of Nijmegen om te genieten van de adembenemende dansvoorstellingen van Introdans: FALL, Swan Lake, SPRING en End of Season. Op deze manier hoef je niets te missen van het komende seizoen.

De bus vertrekt vanaf Musis Arnhem, ruim op tijd voor aanvang van de voorstelling. Zo kun je alvast in de stemming komen en heerlijk ontspannen met een drankje in de hand. Na de voorstelling gaan we samen terug met de bus naar Musis Arnhem.

Wees er snel bij, want er is beperkte capaciteit. Bestel jouw theater- inclusief busticket via https://www.musisenstadstheater.nl/theaterreizen-naar-introdans

Mis geen voorstellingen van Introdans tijdens de verbouwing van het Stadstheater en ga mee op theaterreis met Introdans!

Blijf op de hoogte