Na 10 jaar afscheid Fred de Graaf, Marcel Hielkema nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Introdans

Marcel Hielkema volgt per 1 juli Fred de Graaf op als voorzitter van de Raad van Toezicht van Introdans. Hielkema is directeur van Scalabor, arbeidsontwikkelbedrijf Midden-Gelderland en voorzitter VNO-NCW Midden Nederland.

“Ik ben er van overtuigd dat iedereen mee moet kunnen doen. Of het nu over werk gaat, of over dans. Zowel bij Introdans als bij Scalabor zit dit diep in de genen. Als werkgever en als voorzitter van VNO-NCW ken ik het belang van de regio als interessante vestigingsplaats voor werknemers om te wonen en te werken. Het culturele aanbod is daarin bepalend. Topgezelschap Introdans heeft een vaste plek in het Nederlandse cultuurlandschap. Het is iets om in ere te houden en zuinig mee om te gaan.” Marcel Hielkema is al jarenlang een groot liefhebber van Introdans en vindt het een eer om Fred de Graaf op te volgen.

Fred de Graaf was de afgelopen tien jaar Introdans als voorzitter toegewijd. Hij was voorzitter van de Eerste Kamer, burgemeester van Leersum, Vught en Apeldoorn en betrokken bij diverse maatschappelijke en culturele organisaties. “Voorzitter zijn van het bestuur en vervolgens van de Raad van Toezicht van de Stichting Introdans is één van de leukste, meest inspirerende maar ook uitdagende functies die ik in de afgelopen tien jaren heb mogen vervullen. Samen mogen werken met uiterst deskundige en creatieve directeuren-bestuurders en zeer betrokken collegae van de Raad van Toezicht, telkens weer gloeien van trots op de topprestaties van onze dansers en steeds kunnen vertrouwen op onze toegewijde medewerkers: Ik heb ervan genoten en zal het missen!”

Directeur-bestuurders Marieke van ’t Hoff en Roel Voorintholt: “We zijn Fred de Graaf erkentelijk voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij Introdans. Tevens zien we uit naar de samenwerking met Marcel Hielkema als voorzitter van onze Raad van Toezicht.

Blijf op de hoogte