Keti Koti

Dit jaar vieren we Keti Koti op 1 juli voor de tweede keer in Arnhem en dansgezelschap Introdans viert mee!
Introdans danst al 50 jaar het repertoire van inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit onze kunst verbinden we mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Ook tijdens Keti Koti dansen we samen met iedereen en dat blijven we doen.

Keti Koti. Zo heet de dag waarop in Nederland elk jaar de slavernij herdacht en de vrijheid gevierd wordt. Keti Koti betekent ‘Ketenen Verbroken’. Ongeveer 150 jaar geleden kwam er een einde aan de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen, die toen koloniën van Nederland waren. Wil je meer weten? Kijk op Keti Koti Arnhem en op de website van Rozet.

Op vrijdagmiddag 1 juli danst onze Introdansdocent samen met jullie de vrijheidsdans tijdens de viering van Keti Koti in Theater aan de Rijn om 16.00 uur.

Wil je de vrijheidsdans alvast oefenen? Kijk op YouTube en dans met ons mee tijdens de viering van Keti Koti op 1 juli, 16.00 uur in Theater aan de Rijn in Arnhem!

Logo Keti Koti Arnhem

Blijf op de hoogte