Het gouden verhaal van Bertine en Alex van Hooff

Het gouden verhaal van Bertine en Alex van Hooff

Bertine en Alex van Hooff vormen sinds 1998 samen de directie van Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Ze zijn erg betrokken bij Introdans, als vriend, fan, sponsor én (Bertine) lid van de Raad van Toezicht.

“Introdans is een van de parels die we hebben in de stad en daar zijn wij als Arnhemmers ongelofelijk trots op. Het gezelschap levert een enorme kwaliteit met beperkte budgetten. We gaan al vijftien jaar naar hun voorstellingen. Langzaamaan zijn we steeds meer betrokken geraakt. Introdans voelt als een soort familie. Het gezelschap is nauw met elkaar en het publiek verbonden.

Net als Burgers’ Zoo is het een soort familiebedrijf. Inmiddels zijn we vriend, fan, sponsor en is Bertine lid van de Raad van Toezicht. Introdans zien we als een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Het tilt je op en neemt je mee. Je stopt even met nadenken en ontspant. Fantastisch hoe het gezelschap zich in vijftig jaar heeft ontwikkeld. Dat heeft veel doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatiekracht gevraagd. Van harte proficiat met deze mijlpaal!”

Tekst Leontine Zantinge | Illustratie Eric Arendsen

Blijf op de hoogte