Dans Positivity cursusreeks dit voorjaar weer van start

2 december 2022

Wegens succes herhaald! Maak bij Introdans kennis met de danskunst, waarin lichaam, hart en geest worden aangesproken tijdens de Dans Positivity cursus die weer van start gaat in onze studio’s in Arnhem.

Dans Positivity cursusreeks van Introdans gaat dit voorjaar weer van start

Zin om (weer) actief én plezierig aan de slag te gaan met dans in de studio van ons modern balletgezelschap? Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Maak bij Introdans kennis met de danskunst, waarin lichaam, hart en geest worden aangesproken tijdens de Dans Positivity cursus die op maandag 20 februari 2023 weer van start gaat in onze studio’s in Arnhem.

De cursusreeks Dans Positivity heeft drie ‘smaken’: Silver Positivity, Body Positivity en Rainbow Positivity. Elke reeks bevat lessen voor iedereen die in een niet-competitieve en veilige omgeving met dans in aanraking wil komen. Als je geen danservaring hebt, staand of zittend, als je lichaam wat minder beweeglijk is, M, V of X, oud of jong, met maatje XS, S, M, L, XL of XXL maakt niet uit: Introdans weet immers al meer dan 50 jaar dat iedereen kan dansen!

• De reeksen Silver Positivity en Body Positivity vinden acht keer plaats op maandagen van 20 februari t/m 17 april 2023 *

• De reeks Rainbow Positivity vindt vijf keer plaats op maandagen van 13 maart t/m 17 april 2023 *

Bestellen kan vanaf zaterdag 10 december.

Blijf op de hoogte