Eva Eikhout en dansers Introdans te gast in tv-programma Eva Jinek

11 oktober 2024

Donderdag 10 oktober 2024 was onze gastdanser van Iungo Eva Eikhout samen met enkele Introdansers – Jillis Roshanali, Gabriel Parra en Carlota Batalla – te gast in het tv-programma van Eva Jinek bij AVROTROS op NPO1. Bekijk hieronder de uitzending terug.

Eva Eikhout werd geïnterviewd en sprak met Eva Jinek onder andere over haar recent verschenen boek en over haar optreden als danseres bij Introdans in de voorstelling Iungo. Collega-danser Jillis Roshanali werd ook enkele vragen gesteld over zijn samenwerking met Eva. Na het gesprek gaf Eva samen met de Introdansers een kort optreden – een fragment uit de voorstelling Iungo. Het was een bijzondere avond!

Over Eva Eikhout
Eva Eikhout is een Nederlandse programmamaker, presentatrice bij BNNVARA en motivational speaker. Geboren in 1996 met kortere armen en benen, heeft ze zich nooit laten beperken door haar fysieke beperking. Ze groeide op in Groesbeek en leerde al op jonge leeftijd om creatief om te gaan met obstakels. Eva is bekend van haar TedxTalk en haar werk als moderator voor diverse organisaties. In 2023 bracht ze haar eerste boek uit. Naast haar carrière schittert ze nu ook als gastdanseres bij Introdans, waar ze haar passie voor het podium volledig tot uiting brengt. Eerder trad ze op in de choreografieën Pro Forma 1 en 2, en in HubClub’23.

Lees meer https://introdans.nl/danser/eva-eikhout/

Uitzending Eva 10 oktober (fragment)

Uitzending 10 oktober (compleet)

Blijf op de hoogte