Nieuwe editie De Generator OOST van start

2 oktober 2024

Een nieuwe editie van het inspirerende ontwikkeltraject voor zakelijk talent in de cultuursector, De Generator OOST, is van start gegaan.

Samen met een enthousiaste en diverse groep deelnemers worden de zakelijke kanten van #leiderschap binnen de podiumkunsten verder verkend en versterkt. Introdans is net als voorgaande jaren zeer gemotiveerd om bij te dragen aan dit traject en gezamenlijk te bouwen aan de toekomst van de podiumkunsten.

We zijn ook trots op het feit dat Marieke van ’t Hoff, onze zakelijk directeur/bestuurder, is gekoppeld aan Sanne Groen, die werkzaam is in de Marketing en Communicatie (Onderwijs & Educatie) voor Museum Catharijneconvent. Samen zullen zij nieuwe wegen ontdekken en waardevolle uitwisselingen creëren.

We hebben er zin in om met deze fantastische groep de volgende stappen te zetten en de culturele sector van Oost-Nederland naar een nog hoger niveau te tillen.

Over De Generator
De Generator is een initiatief van podiumkunstinstellingen uit Oost-Nederland en is in 2021 gestart. Vanaf het najaar 2023 is er ook een editie in het westen van het land. De coördinatie van de Generator is in handen van Cultuur Academy. Tijdens De Generator 2022/2023 hebben de deelnemers van De Generator geformuleerd aan welke verandering zij willen bijdragen.

Foto: Kevin Canales

Blijf op de hoogte