Vlieg met ons mee!

 • Workshop

Een Introdansworkshop voor IEDEREEN van 4 tot 104 jaar jong.

Vlieg met ons mee!

Over de workshop

Laat je meevoeren over vliegende tapijten, vlieg langs woeste woestijnen en zinderende zandkastelen, naar paleizen vol pracht en praal. Wrijf over de magische olielamp en…
Waan je in de wondere wereld van Introdans!

Introdans tovert op woensdag 27 oktober haar Studiotheater om tot een plek waar sprookjes tot leven komen en je mag zijn wie je maar wilt. Dans op dezelfde balletvloer als de dansers van Introdans en treed op hetzelfde magische podium op, samen met je vriendjes en familie! Deze dansworkshop is speciaal bedoeld voor iedereen van 4 tot 104 jaar jong. Je bent nooit te oud voor een sprookje en nooit te oud voor een dansje!

Broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, papa’s, mama’s, tantes, ooms, oppas, vriendjes, vriendinnetjes, buurvrouwen en buurmannen; iedereen is welkom om samen te dansen. Niet voor niets luidt een oud sprookjesgezegde: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.
Geef je samen op en laat je betoveren!

Speelperiode: 27 okt t/m 27 okt

Alle locaties: Arnhem

Deel dit programma:

Agenda

Vlieg met ons mee!

Arnhem, 11:00 uur

Introdans

Arnhem, 11:00 uur

Arnhem, 14:00 uur

Introdans

Arnhem, 14:00 uur

Praktische informatie

 • Voor wie? iedereen van 4 tot 104 jaar.
 • Wanneer? woensdag 27 oktober 11.00-12.00 uur en 14.00-15.00 uur.
 • Duur: 60 minuten (aanwezig: een kwartier voor aanvang van de workshop).
 • Locatie: het Studiotheater van Introdans (Vijfzinnenstraat 82, 6811 LN Arnhem). Ons pand bevindt zich op loopafstand van station Arnhem Centraal. Kom je met de auto? Dan adviseren we je te parkeren in Parkeergarage Arnhem Centraal (Willemstunnel 1).
 • Entree: € 7,50 per deelnemer. Let op: ook begeleiders/ouders/verzorgers dienen een ticket te kopen.

Let op: Het Studiotheater is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Veiligheidsmaatregelen

Natuurlijk houden we ons bij Introdans aan de door het RIVM vastgestelde maatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Dat betekent het volgende:

 • Gebruik bij binnenkomst het aanwezige desinfectiemiddel om je handen te reinigen.
 • In één of meer van de volgende situaties verzoeken we je niet naar de voorstelling te komen:
 1. Je hebt de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) gezondheidsklachten: (neus)verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
 2. Je hebt op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten.
 3. Je hebt in de afgelopen 7 dagen een positieve coronatest afgenomen.
 4. Je hebt een huisgenoot of gezinslid waarmee je korter dan 14 dagen geleden contact hebt gehad, terwijl hij/zij coronagerelateerde gezondheidsklachten had.
 5. Je bent in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.

Bij deelname aan de workshop Vlieg met ons mee! hoef je geen coronatest- of vaccinatiebewijs te tonen. Ook is het niet verplicht om een mondkapje te dragen.

Retourbeleid

Wij hanteren een soepel retourbeleid. Dat betekent dat je je kaarten tot 10.00 uur op de dag van de workshop kunt annuleren. Neem hiervoor contact op met onze receptie via welkom@introdans.nl of 026-3512111. Je kunt er vervolgens voor kiezen het betaalde bedrag teruggestort te krijgen op je rekening of aan Introdans te doneren.

Draag bij

Geniet je van onze voorstellingen en activiteiten vol schoonheid en inspiratie? Ook in de toekomst willen we vele generaties blijven bewegen. Maak dit samen met ons mogelijk en draag bij als Vriend van Introdans of ga de verbinding aan als bedrijfspartner.

Draag bij

Blijf op de hoogte