Special Forces

  • Evenement

Special Forces

Over Special Forces

Dans Speciaal | Belevenisconferentie & Voorstelling

Introdans en De Onderwijsspecialisten werken ruim 8 jaar samen aan het programma Dans Speciaal en dat wordt gevierd op maandag 30 mei 2022 in Schouwburg Amphion Doetinchem.
Tijdens een dynamische bijeenkomst (een echte Belevenis) en een spetterende dansvoorstelling vieren we de kracht van danseducatie in het (voortgezet) speciaal onderwijs en onze samenwerking.

14.00-17.45 Belevenisconferentie Dans Speciaal
Wat: Onze leerlingen en makers dompelen je onder in een dynamische en interactieve happening waarin je de kracht van danseducatie ervaart. Je krijgt een speciaal inkijkje in de inclusieve kracht van danseducatie en beleeft van binnenuit de mooie match van Introdans en De Onderwijsspecialisten.
Aansluitend woon je de generale repetitie van de dansvoorstelling Special Forces bij van 80 leerlingen (voortgezet) speciaal onderwijs en RijnIJssel.
Voor: Iedereen die geïnteresseerd is in cultuureducatie en speciaal onderwijs, leerkrachten, ICC’ers/cultuurcoördinatoren, medewerkers, directeuren en schoolbesturen speciaal onderwijs, cultuurcoaches, beleidsmedewerkers, wethouders, cultuuraanbieders en -professionals, culturele instellingen, (pabo-)studenten.
Tijd: Programma Belevenisconferentie 14.00-16.00 Generale repetitie Special Forces 16.30-17.45.
Waar: Schouwburg Amphion, Doetinchem

20.00-21.30 Dans Speciaal | Voorstelling Special Forces
Wat: Dansvoorstelling Special Forces. In deze bijzondere dansvoorstelling dansen ruim 50 leerlingen van De Onderwijsspecialisten met dansers van Introdans en ROC RijnIJssel/Studio26 een spetterende dansvoorstelling over kracht. De voorstelling is een verrassende en ontroerende ervaring voor publiek en dansers.
Voor: Iedereen die een onvergetelijke dansvoorstelling wil meemaken.
Tijd: 20.00-21.30
Waar: Schouwburg Amphion, Doetinchem

Meer informatie? Mail naar welkom@introdans.nl

Speelperiode: 30 mei

Alle locaties: Doetinchem

Deel dit programma:

Agenda

Special Forces

Doetinchem, 14:00 uur

Schouwburg Amphion

  • Evenement

Doetinchem, 14:00 uur

Blijf op de hoogte