Kerstmis met...

Elk jaar presenteren we een Kerstgala dat families en vrienden samenbrengt in een intieme, feestelijke sfeer. Ook onze dansers ervaren deze dagen een bijzondere verbinding met het publiek. De kerstperiode is voor velen het moment om dierbaren te ontmoeten en (familie)tradities te koesteren. We vroegen een aantal dansers en trouwe Vrienden, partners en bezoekers van Introdans wat Kerstmis voor hen betekent.

Kitty Bouten

Voormalig fysiotherapeute van onze dansers

“Het bezoek aan het Kerstgala op Tweede Kerstdag heeft zich ontwikkeld tot een heerlijke familietraditie. Een zus werd Vriend van Introdans en maakte mensen in haar omgeving ook enthousiast. Daarom heb mijn man Gouden Vriend van Introdans gemaakt. Een goede buur is beter dan een verre vriend, maar… Introdans is nooit ver weg.”

Michel Arntz

Directeur bij onze partner Fairlight BV

“De donkere periode rondom Kerstmis is voor ons hét moment waarop veel relaties onze producten inzetten om de meest sfeervolle plaatjes te creëren. Zo worden tijdens festival Lights in Blokzijl verschillende lichtkunstwerken gepresenteerd die gemaakt zijn door deelnemers uit de architectuur-, vormgevings-, kunst- en lichtbranche.”

Elisa Rudolf

Danseres bij Introdans sinds 2015

In Spanje bouwen mijn familie en ik een ‘Klein Bethlehem’ op de plaats van de gebruikelijke kerstboom. Hier zie je het schilderachtige dorpje dat mijn moeder elk jaar anders opbouwt. Sommige figuren vertegenwoordigen mijn familieleden! In heel Spanje zie je variaties van zeer grote en gedetailleerde Bethlehems.

Draag bij

Geniet je van onze voorstellingen en activiteiten vol schoonheid en inspiratie? Ook in de toekomst willen we vele generaties blijven bewegen. Maak dit samen met ons mogelijk en draag bij als Vriend van Introdans of ga de verbinding aan als bedrijfspartner.

Draag bij

Blijf op de hoogte